Incendiu de proporții la o fermă din Moldova Nouă provocat intenționat VIDEO

Proprietarii unei ferme din Moldova-Nouă dar și pompierii militari din cadru ISU Moldova-Nouă, au avut parte de o zi foarte grea! Un incendiu de proporții a ibucnit în sectorul depozitului de furaje. Au ars baloții de fân, mai multe unelte și utilaje agricole, tancul de răcire a laptelui, moară de măcinat boabe și hala principală făcându-se scrum. În plus, se pare că focul a fost pus intenționat.

Alarma s-a dat în urma unui apel la numărul de urgență 112. La fața locului, au ajuns mai multe autospeciale de stingerea a incendiului din cadrul ISU Moldova Nouă și un echipaj de poliție. Pompierii s-au chinuit mai multe ore pentru a stinge flăcările, iar munca le-a fost îngreunată de intervența din interiorul halei principale în care se aflau mai mulți baloții de fân. Din păcate, fermă cu tot ce se afla în interior, s-a făcut scrum. O investiție de câteva sute de mii de euro a fost distrusă și mai mulți oameni au rămas fără locul de muncă din cauza unui incendiator.

Lupta cu focul a durat mai multe ore și abia spre seară, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Animalele – zeci de vaci, oi și capre, au fost salvate la timp de angajații fermei și proprietar.

Pompierii militari au deschis o anchetă și se pare că incendiul a fost provocat intenționat de către cineva. Mai exact, „folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”. Polițiștii de la Moldova-Nouă au declanșat la rândul lor, o anchetă.

 

Comentarii

comentarii