Actualitate

Incendiu la Spitalul Județean de Urgență din Reșița

Agitatie mare astazi la Spitalul Judetean din Resita ! Pompierii au simulat o interventie in caz de incendiu la una din sectiile unitatii spitalicesti. Astfel de actiuni se desfasoara periodic, pentru ca personalul de interventie, dar si angajatii spitalului sa fie pregatiti atunci cand se confrunta cu un pericol real.

[youtube id=” BSKFS7yXfBo”]

Pentru a nu fi prinși nepregătiți în cazul unui incendiu la Spitalul Județean din Reșița pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic au simulat o intervenție. Astfel au verificat timpul de acțiune, echipamentele din dotare dar și cunoștințele personalului medical în acest domeniu.

Odată cu simularea de astăzi pompierii au descoperit și lucruri mai puțin de lăudat. Au intervenit cu două autospeciale de ultimă generație dar și cu una veche, care nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Cea mai importantă concluzie care poate fi trasă din această simulare este că dotarea echipelor de intervenție este crucială în momente critice, și poate fi chiar decisivă în situații de risc major, cum ar fi astfel de incendii.

Comentarii

comentarii