Întâlnire după 30 de ani a foștilor angajați ai OJT ului cărășan VIDEO

Mai mulți foști colegi și angajați al fostului OJT – Oficiul Județean de Turism din Caraș Severin, și-au dat o întâlnire de suflet la un local din Reșița. Inițiativa i-a aparținut unei familii din Reșița – foști lucrători în turismul județean înainte de 1989. Pornit fără prea mare speranță, anunțul postat pe facebook a avut darul de a umple aproape în întregime localul lui Dan Popoviciu – locul de întâlnire.

Au răspuns prezent foști colegi din Reșița și din alte localități ale județului. Unii au fost recepționeri, alții contabili, alții șefi de unități cu renume în vremurile de glorie ale turismului cărășan: Complexul Semenic, baza de cazare – hoteluri și cabane – din fosta Stațiune Semenic de pe munte sau de la Crivaia ori Trei Ape sau Poiana Mărului. Nu au lipsit ospătarii sau bucătarii ori cei de la oficiul de calcul al OJT-ului. Decana de vârstă a fost Nina Rugină – fostă contabilă.

După îmbrățișările și bucuria revederii după ani mulți, au urmat poveștile și amintirile. S-au derulat întâmplări hazlii, amintiri comune și multe povești despre cei peste 30 de ani de când unii nu s-au mai văzut și mai ales ce a ajuns OJT-ul după privatizările eșuate și distrugerea acestuia.

Seara s-a încheiat așa cum a început: cu îmbrățișări și pupături și cu dorința de a se revedea din nou – indiferent de motiv.

Comentarii

comentarii

One thought on “Întâlnire după 30 de ani a foștilor angajați ai OJT ului cărășan VIDEO

  • 20 ianuarie 2023 la 21:57
    Legătură permanentă

    Respect pentru inițiativa și chiar m-am întors cu 30 de ani am fost angajat bucatar OJT și chiar a fost o mare bucurie și rememorare doresc celor prezenți sănătate și un an în pace și împliniri sufletești ☘️❤️

Comentariile sunt închise.