Administratie

Inundatii la Bocsa – Apa a intrat in curti si case la Bocsa Romana VIDEO

Prognoza meteo a fost reactualizată de ANM, astfel că veștile nu sunt tocmai plăcute. Codul galben de furtuni prevăzut până joi seara la ora 22 a fost prelungit și extins în mai toată țara. Avertizarea meteorologică va expira vineri, 7 iunie, la ora 23, în loc de joi, cum era prevăzută atenționarea inițial, transmite ANM pe site-ul oficial.
O parte din orașul Bocsa – zona de intrare in oras dinspre Timisoara, a fost inundată la finele săptămânii trecute. Cerul s-a rupt peste Banatul Montan. De aproape o lună, plouă necontenit. Apa strânsă pe dealurile din jurul localităților a invadat mai multe strazi si case din Boca Romana. Torentele formate pe dealuri au pornit la vale inundand zonele mai joase ale orașului.

Avertizările meteorologilor s-au adeverit astfel că în mai multe zone din vestul extrem al ţării din Caraș Severin, instabilitatea atmosferică s-a accentuat de astă noapte. În unele zone, cu mici pauze, plouă continuu. A plouat torenţial şi s-au produs descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină.

Comentarii

comentarii