Jandarm agresat la Reșița, în scara blocului, de doi tineri

Un conflict mai vechi și de care poliția și Scandal Caransebesului (1)jandarmii se pare că au cunoștiință, a reizbucnit ieri la Reșița. Jandarmul și familia sa, este de mai mult timp ținta unei familii cu care locuiește pe aceeași scară de bloc. Conflictul este mai vechi, jandarmul a făcut nenumărate sesizări, dar conform legii, mai trebuiau niște probe.

Cert este că scandalul și tachinările au continuat de-a lungul timpului, sub diferite forme.

Scandal Caransebesului (3)S-a ajuns până acolo încât jandarmul și familia sa au rămas fără geamuri la mașinile familiei. Cu toate că se bănuia cine sunt autorii, ne existând probe directe, oamenii legii s-au văzut în imposibilitatea de a acționa.

Culmea acestui întreg șir de întâmplări Scandal Caransebesului (2)l-a constituit scandalul de marți când jandarmul respectiv a fost agresat de cei doi tineri, care se pare că sunt frați.

Încolțit, jandarmul s-a baricadat în scara blocului în care locuiește și a cerut ajutorul jandarmilor și ,,mascaților” la 112.

Polițiștii și jandarmii i-au reținut pe cei doi tineri pentru cercetări. Pe timpul nopții, o echipă mixtă formată din polițiști și jandarmi, a rămas să supravegheze zona.

Vom reveni cu amănunte și informații oferite de IJP Caraș Severin.

Comentarii

comentarii

One thought on “Jandarm agresat la Reșița, în scara blocului, de doi tineri

  • 6 mai 2015 la 13:47
    Permalink

    Mi se pare mie sau este vorba despre blocurile ANL? Astfel de specimene primesc locuinţe de la primărie?

Comentariile sunt închise.