Jandarmii caraseni au un nou comandant – Colonelul Alexandru Toba a revenit acasa

Vineri, 13 iulie, începând cu ora 11:00, la sediul unităţii a avut loc ceremonia de predare-primire a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin și a Drapelului de Luptă al Unității.
În prezența ofițerilor și subofițerilor din comandamentul unității și din structurile inspectoratului, locotenent-colonel Gheorghe-Marian Brâncoveanu – împuternicit adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a prezentat Ordinul de numire în funcție a noului inspector şef și a asigurat predarea-primirea Drapelului de Luptă al Unității.

Informații suplimentare:

Începând cu data de 01 iulie, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost numit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraş-Severin, domnul colonel Tobă Alexandru.
Acesta este născut la data de 04 aprilie 1973, în localitatea Reşiţa, este căsătorit şi are doi copii. Până în prezent a ocupat funcţia de adjunct al Directorului General al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, iar în anii 2004- 2005 a făcut parte din cadrul Detaşamentului Internaţional al Jandarmeriei Române de Menţinere a Păcii în Kosovo, sub egida U.N.

Alexandru Tobă este un fost sportiv de performanţă care nici acum, la vârsta maturităţii, nu a abandonat mişcarea şi sportul. El este membru al Clubului Masters de Înot Reşita 007 cu care a participat la nenumărate competiţii sportive în ţară şi străinătate. De fiecare dată, înotătorul Alexndru Tobă a adus Resitei titluri şi medalii.

Comentarii

comentarii