La 70 de ani – pericol pe sosele

Un bărbat de 70 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe drumul ce face legătura cu centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul continuu şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 10.58, poliţiştii municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 6. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat de 70 ani, a condus un autoturism din direcţia DN 68 spre Jupa, iar la intersecţia cu centura ocolitoare a municipiului Caransebeş a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul continuu, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar din direcţia Orşova – Lugoj.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerei pe locul din dreapta faţă a autovehiculului care circula regulamentar şi rănirea uşoară a altor 3 persoane.

Conducătorii autovehiculelor nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

One thought on “La 70 de ani – pericol pe sosele

  1. O ce veste minunata …dar cati tineri de varsta 21-40 fac manevre  ne regulamentare…si sub influenta bauturilor alcoolice…. si SUNT PERICOL PUBLIC….  dar daca fac accidente  pompoase cu siguranta nu vor fi PERIRICOL PE SOSELE LA 70 DE ANI

Comments are closed.