La Resita, pe strada, in loc de buna ziua, risti sa-ti iei pumni in cap

Miercuri, 31 august a.c., în jurul orei 10.50, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană tulbură ordinea şi liniştea publică, într-un salon de masaj de pe str. A.I. Cuza, din mun. Reşiţa.

Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au identificat partea vătămată, pe numitul R.S. în vârstă de 52 ani, domiciliat în mun. Reşiţa. În urma verificărilor efectuate şi în baza celor relatate de către partea vătămată, a reieşit faptul că, o persoană necunoscută de sex masculin l-a agresat fizic, în incinta salonului de masaj, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, în repetate rânduri atât în zona toracică cât şi a feţei. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana suspectă, autor necunoscut, a fugit de la faţa locului, înainte de a ajunge forţele de ordine.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Tot Miercuri, 31 august a.c., în jurul orei 23.30, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană tulbură ordinea şi liniştea publică, în incinta unui local de pe str. Timişoarei, din mun. Reşiţa.

Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au identificat partea vătămată, pe numitul K.I., în vârstă de 66 ani, domiciliat în mun. Reşiţa. În urma verificărilor efectuate şi în baza celor relatate de către partea vătămată şi de un martor ocular, a reieşit faptul că o persoană cunoscută de sex masculin l-a agresat fizic, în incinta localului, pe numitul K.I., lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana suspectă nu a fost găsită la la faţa locului, acesta fiind identificat la domiciliul său.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „La Resita, pe strada, in loc de buna ziua, risti sa-ti iei pumni in cap

 • 2 septembrie 2016 la 10:11
  Permalink

  Iar te bagi in seama, asa ca chilotii in cur, te-a intrebat cineva ceva ???

 • 1 septembrie 2016 la 21:43
  Permalink

  Pentru ca pana la Lugoj ai autostrada, tataie! De-aia merg toti pe acolo. Dar pe tine ca sofer de duba si spammer n-are cum sa te duca capul la dinastea complicate.

 • 1 septembrie 2016 la 20:56
  Permalink

  Atrag atenția tuturor daca nu se respecta tranzitul prin Voiteg – Reșița se va pune sigiliu prin Romania, inclusiv in vămile cu Ungaria si Bulgaria !!!

 • 1 septembrie 2016 la 20:36
  Permalink

  Cum e posibil ca intre Voiteg – Reșița – Caransebeș sa treacă foarte puține camioane romanesti si străine si nici un autocar si intre Lugoj – Caransebeș – Orșova este un trafic infernal in permanenta, este cumva Lugojul si Caransebesul mai aproape de vămile cu Ungaria si Serbia decât Voiteg ???

 • 1 septembrie 2016 la 14:45
  Permalink

  Administratia locala din Resita, va atrag atentia ultima data ca, de cate ori am trecut prin Resita spre Caransebes, pe Calea Timisoarei la trecerea de cale ferata este aceeasi situatie de doua luni de zile cu dalele ridicate, iar daca situatia persista in continuare voi face mutari majore pe timp indelungat din institutiile publice din Resita in alte institutii din Timisoara si Bucuresti si pentru alte situatii mai vechi !!!

 • 1 septembrie 2016 la 14:31
  Permalink

  Doar constatari atat ca, prevenire si prezenta efectivelor de ordine si siguranta publica pedestre in Resita este invizibila de cativa ani si nici patrule cu caini de insotire nu mai vezi de ani de zile, iar Ministerul Afacerilor cheltuie fonduri din bani publici cu intretinerea si scolarizarea de la Sibiu !!!Unde sunt efectivele de siguranta si ordine publica de 70 % in strada si doar 30 % in birouri, deoarece s-a inversat procentajul ???

Comentariile sunt închise.