Lansare de proiect la Primăria Municipiului Reșița – Aproape 1,5 mil de euro pentru Resita si Pancevo din Serbia

Lansare de proiect la Primăria Municipiului Reșița: „Energy efficiency – The Premise for a Better Environment in Romania-Serbia Cross-Border Area”.

Proiectul este finanțat în cadrul programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, iar de pe urma sa vor avea de beneficiat atât municipiul Reșița, cât și municipalitatea din Pancevo-Serbia.

Valoarea totala a proiectului este de 1.353.167 euro. Proiectul are ca obiectiv pentru Reșița instalarea de panouri solare pe acoperișul Complexului Municipal de Sport şi Sănătate, iar pentru Pancevo-Serbia, modernizarea sălii de sport.

Aproape 100 de panouri solare vor fi montate pe acoperișul complexului sportiv din municipiul Reşiţa, pentru optimizarea funcționării acestuia, panourile urmând să fie poziționate pe latura vestică a clădirii. Montarea panourilor solare va duce la reducerea considerabilă a consumului de energie, ceea ce înseamnă economii importante pentru oraș. Etapele proiectului vor fi detaliate în cursul conferinţei de presă.

Comentarii

comentarii