LMF-ul si Lalescu – jumătate de veac – Aceeasi scoală – două nume

Zi încărcată de emoții pentru elevii și profesorii Colegiului Național Traian Lalescu la împlinirea celor 55 de ani de existență. Aniversarea a fost însoțită de absolvirea și festivitatea de premiere a liceenilor. Într-un cadru festiv au fost premiați cei mai buni elevi.

”Prin ceremonia de astăzi noi marcăm sfârșitul unei perioade frumoase pentru elevii de liceu, cei patru ani de liceu s-au încheiat, s-au alăturat celor 55 de ani pe care îi împlinim astăzi ca și școală. Școala noastră, care de-a lungul timpului a purtat cel puțin 6 denumiri diferite, cea mai cunoscută pe lângă aceasta de Colegiul Național Traian Lalescu fiind Liceul de Matematică-Fizică din Reșița și după cum ați văzut și la ceremonie copiii știu că sunt LMF-iști, știu că vor rămâne LMF-iști și că își vor purta școala acolo unde vor ajunge în viață”, a precizat Luminița Broască, directorul școlii.

Cu ocazia acestui eveniment au fost acordate și numeroase diplome pentru olimpici, după spusele dascălilor generația care tocmai a încheiat cei 4 ani de liceu fiind una cu multe rezultate excepționale la olimpiade, unii dintre ei fiind acceptați să studieze la universități de renume din Europa.

Comentarii

comentarii