Lovită în plin pe trecerea de pietoni la blocul 7 VIDEO

Lovită în plin pe trecerea de pietoni la blocul 7. Accident pe trecerea de pietoni la blocul 7 de pe B-dul Republicii din Reşita. Locul este renumit deja  la Reşita din cauza numărului mare de accidente ce se petrec aici. Şi cu toate acestea, administraţia locală nu face nimic pentru a remedia această problemă.

 

 

Nişte ,,jumpere” mai înalte, ar rezolva problema. O tânără de 30 de ani, a fost lovită în plin de o maşină.  S-a întâmplat pe trecerea de pietoni. Autorul este o şoferiţă de aproximativ 40 de ani.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9. Locul respectiv este renumit deja din cauza numărului mare de accidente ce au avut loc pe această trecere de pietoni.

Lovită în plin pe trecerea de pietoni la blocul 7. Unul dintre martori spune că era la volan şi a oprit în dreptul trecerii de pietoni pentru ca tânăra să poată trece. În același timp, pe bandă a doua, a venit altă maşină care a luat-o în plin pe tânără. În urma impactului, aceasta a fost aruncată la vreo 10 metri, e trotuar.

Comentarii

comentarii

One thought on “Lovită în plin pe trecerea de pietoni la blocul 7 VIDEO

  1. Dacă pe banda a doua merg ca boii și ca vacile..nu îi duce capu’ că,de fapt,ăla de pe banda unu nu a oprit pentru avioane…am pățit -o și eu de nenumărate ori când să trec cu fetița:cel de pe prima bandă a oprit, iar cel de pe a doua s-a dus vânt! Se vede că la noi se iau permisele de conducere pe brânză,alte bunuri materiale și prin alte intervenții ! Vai de noi! Dacă are permis de conducere unul care habar nu are să țină pixul în mână. .ce așteptări să avem să știe ăsta să dea prioritate acolo unde trebuie? !

Comments are closed.