Maceratul de CEAPĂ în ULEI de MĂSLINE reduce tensiunea arterială și vâscozitatea sângelui

Cercetătorii au testat o combinație a acestor alimente și au observat că atunci când sunt consumate împreună, au efecte favorabile asupra tensiunii arteriale și a fluidității sângelui.

Mai precis, autorii acestui studiu au folosit un macerat de ceapă în ulei de măsline. După 5 ore de la administrarea acestei formule, s-a constatat o reducere a tensiunii arteriale la persoanele sănătoase. Maceratul de ceapă și ulei de măsline a demonstrat de asemenea efecte vasodilatatoare, prin reducerea vâscozității plasmatice și a hematocritului (cantitatea de globule roșii din sânge). Acest produs natural a scăzut și lipiciozitatea trombocitelor.

Macerat de ceapă în ulei de măsline – rețetă Maceratul de ceapă în ulei de măsline este un remediu popular la noi. Se curăță 2 cepe mari de coajă, se toacă mărunt și se lasă la macerat într-un bol cu 250 ml de ulei de măsline extravirgin, timp de 6 zile. după această perioadă, uleiul se strecoară printr-un tifon și se păstrează într-un recipient bine închis. Se consumă câte 3-4 lingurițe pe zi. Ceapa se poate consuma și ca atare, sau în salate, cu puțin pătrunjel, suc de lămâie și ulei de măsline.

Sursa: https://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/83881/maceratul-de-ceapa-in-ulei-de-masline-reduce-tensiune-arteriala-si-vascozitatea-sangelui/?utm_medium=push&utm_source=lataifas&utm_campaign=push

Comments

comments

Powered by Facebook Comments