Magazin online la Resita – Un pic mai bine pentru animăluțul dumneavoastră, un pic mai ușor pentru stăpân

Magazinele online sunt din ce în ce mai populare şi în ţara noastră, iar comandarea unor produse prin internet este preferată de tot mai mulţi români. Se spune că un magazin online este cea mai simplă și facilă afacere pentru cumpărător. De acum, reșițenii și nu numai, au la dispoziţie un asemenea magazin în care pot găsi de acasă, tot ce au nevoie pentru animăluţul din casă. Că este căţel, pisică, hamster, țestoasa sau cine știe ce pasăre sau peste, în noul magazin, fiecare găsește ce are nevoie: de la mâncare, la fel de fel de obiecte, jucării sau piese de îmbrăcăminte și până la tratamentele medicale şi vitamine recomandate de medic. Totul cu un simplu clik de acasă la adresa https://www.animshop.ro/index.php?route=common%2Fhome
Unde mai pui că în Reșița livrarea se face în cel mai scurt timp și cu transportul în mod gratuit.

Magazinul online, cu toate că e pe internet, e tot un MAGAZIN. Magazinele online au foarte multe în comun cu cele „offline” . Un asemenea magazin în care găsești tot ce ai nevoie, a apărut și la Reșița. Magazinul este un proiect al medicului veterinar Alexandru Vârdău. Alex este un tânăr care iubește animalele cu adevărat. Acest lucru se poate vedea din dăruirea, din felul în care tratează un animal – și nu ne referim aici la serviciul medical. Nu! Este vorba de felul în carte ,,vorbește ” și tratează animăluțul care știe că a venit undeva și că omul din fața lui ,,îi va face ceva care nu-i neapărat plăcere” . Doctorul Alex Vârdău are acea dăruire, acel har care îl face iubit și de animal și de către stăpânul acestuia. Este mare lucru să știi să te apropii de un animal și să-i dai încredere. Acest lucru este greu de povestit. Doctorul Alex Vârdău trebuie văzut cum tratează un biet cățeluș speriat căruia trebuie să-i facă o injecție.

Chiar dacă nu cumpărați nimic, faceți-vă timp pentru un clik la adresa cu un simplu clik de acasă la adresa https://www.animshop.ro/index.php?route=common%2Fhome şi veţi avea în faţă o lume în care veţi descoperi lucruri de care nici nu aţi auzit.

Și nu în ultimul rând, în cazul în care vreți să vedeți cu ochii dumeavoastră ce cumpărați, faceți-vă timp și mergeți pe B-dul Muncii, Blocul 7 – vis a vis de Trandafiru” unde o să găsiți cabinetul veterinar și farmacia veterinară Cabinet medical CANIVET PREST.

 

Cabinet veterinar, farmacie si magazin

 

Cabinet si magazin veterinar: animale de casa, consultatii, tratament, analize, ecografie, vaccinare, chirurgie, terapie intensiva, stomatologie canina, urgente, Hrana animala: Friskies, Whiskas, Pedigree, Eukanuba, Darling, Accesorii si jucarii, pasari exotice si de colivie, magazin, laborator, diete.

 

Alte servicii

 

– Articole vestimentare
– Îngrijire veterinară
– Deplasări si îngrijiri la domiciliu

Comentarii

comentarii

One thought on “Magazin online la Resita – Un pic mai bine pentru animăluțul dumneavoastră, un pic mai ușor pentru stăpân

  • 24 noiembrie 2017 la 17:43
    Permalink

    Bravo Alexandru Vårdău , felicitări pentru inițiativă !

Comentariile sunt închise.