VIDEO Tragedie fără margini – o mamă este împiedicată de autorități să participe la înmormântarea fiului ei

Necazurile și loviturile vieții vin una după alta pentru familia micuțului Orlando Dogaru – copilul care a zăcut două săptămâni în comă după ce a căzut într-unul din bazinele unui ștrand din oraș. Micuțul a murit ieri la Spitalul de Copii din Timișoara și a fost adus acasă, la Reșița pentru ultimul drum.

Vă reamintim că în data de 6 iulie, un copil de 9 ani din Reșița, s-a înecat la unul din ştrandurile din oraş. Tragedia s-a petrecut pe 6 iulie în jurul orei 19:30. Femeia fusese câteva ore cu nepotul la ștrand și când se pregătea să plece spre casă, a realizat că micuţul lipseşte. Împreună cu alţi cunoscuţi, femeia l-a căutat pe copil, si după aproximativ 10 minute, acesta a fost găsit pe fundul bazinului pentru adulţi. Culmea este că în bazinul respectiv mai erau şi alţi oameni care făceau baie şi nimeni nu a văzut nimic.

Trupul copilului este depus în capela numărul 3 din Cimitirul din Govândari și este vegheat de astă noapte de cele două bunici și tatăl său. De la primele ore ale dimineții, pe la căpătâiul lui Orlando s-au perindat rudele, vecinii, au sosit prietenii și învățătoarea lui.

Cel mai grav este faptul că de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, lipsește tocmai ființa care i-a dat viață: mama lui. Părinții copilului sunt despărțiți iar mama lui, este în penitenciar la Arad fiindcă de ziua fiului ei, deoarece nu a avut bani, a furat o jucărie dintr-unul din magazinele din oraș. Femeia a fost condamnată la un an cu executare, iar Orlando a rămas cu bunica lui, cea care l-a și crescut și cu care a stat mai mult. De altfel, copilul locuia cu bunica lui.

Bunicile și rudele copilului spun că femeia a depus cerere de învoire pentru câteva ore pentru ași conduce copilul pe ultimul drum, dar cererea i-a fost respinsă. Femeile se întreabă dacă mai există dreptate și omenie în România, dacă niște oamni pot lua o asemenea decizie pentru o mamă, în timp ce 7 violatori sunt lăsați în libertate. Femeile au mai spus că și politicienilor li se aplică aceeași măsură, chiar dacă s-a dovedit că au furat. În schimbh unei mame carte a furat o jucărie, nu i se permit trei ore ca să-și îngroape copilul.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Tragedie fără margini – o mamă este împiedicată de autorități să participe la înmormântarea fiului ei

  • 23 iulie 2015 la 15:18
    Permalink

    Asasinați toți…parlamentari,judecători,avocați,polițiști!!!!!adta e singura soluție!!!!

Comentariile sunt închise.