Marcel Vela – Sunt convins că vom face lucruri bune pentru România și pentru Caraș-Severin VIDEO

„Sunt convins că vom face lucruri bune pentru România și pentru Caraș-Severin”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, după ce echipa liberală a depus listele pentru parlamentarele din 6 decembrie.  Liberalii cărășeni și-au depus candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La Biroul Electoral Județean Caraș-Severin a venit și Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin și, totodată cel care deschide lista candidaților PNL pentru Senatul României. Acesta a declarat că este un nou început, iar împreună cu colegii speră să realizeze  lucruri bune pentru România și pentru Banatul de munte. Lista pentru Camera Superioară a Parlamentului României este completată de Ovidiu Rădoi, Cornelia Fetea și Pavel Borchescu.

La Camera Deputaților lista este deschisă de Jaro Marşalic și completată de Dumitru Rujan, Ion Chisăliță, Magda Lungu, Felica Quint, Doru Coștei și Brian Filimon.

Marcel Vela mizează pe un mandat de senator și două de debutați, iar la redistribuire pe încă unul senator și unul deputat.

Legat de problemele la nivel Naţional, ministrul Vela a spus că în cazul Micula a fost pornită o anchetă iar în cazul Centrul vechi, deja este o anchetă în desfăşurare.

În ceea ce priveşte numirea la Prefectura capitalei, Marcel Vela spune că Berbeceanu are girul lui, mai ales că-i ştie activitatea fiind colegi la minister.

Filiala PNL Caras-Severin a depus la Biroul Electoral al Circumscriptiei nr.11 candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Listele Partidului National Liberal din Caras-Severin sunt cele mai aproape de cetatenii din judet, fiind prezenti candidati cu multa experienta dar si tineri ce au dovedit implicare in ultimii ani .

Astfel, propunerile PNL pentru Senat si Camera Deputatilor reprezinta toate zonele geografice ale judetului.

Venim în fața alegatorilor din Banatul de Munte cu următorii candidați:

✅SENAT
1. Marcel Vela, Carsnsebeș
2. Ovidiu Rădoi, Reșița
3. Cornelia Fetea, Oravița
4. Pavel Borchescu, Valea Almăjului

✅CAMERA DEPUTAȚILOR
1. Jaro Marșalic, Reșița
2. Dumitru Rujan, Caransebeș
3. Ion Chisăliță, Moldova Nouă
4. Magda Lungu, Oțelu Roșu
5. Felicia Quint, Reșița
6. Doru Coșei, Băile Herculane
7. Brian Filimon, Măureni

Comentarii

comentarii