Minor talharit de un major in fata catedralei din Govandari ziua in amiaza mare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Reșița, au identificat în cursul zilei de duminică, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie. Ce a facut acesta de fapt? In data de 25 mai, la orele 11.48, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un minor în vârstă de 14 ani, despre faptul că în timp ce se afla în fața Catedralei din zona Parcului Tricolor din Reșița, a fost deposedat prin violență de suma de 50 lei.

În urma activităților desfășurate, în data de 26 mai, polițiștii au depistat și condus la sediul poliției, un tânăr de 19 ani, suspectat de faptul că în ziua de sâmbătă, ar fi lovit victima cu piciorul în abdomen și cu palma peste față, apoi ar fi deposedat-o de suma de 50 lei, pe care aceasta o avea în buzunarul pantalonilor.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

Şi când te gândeşti că toate acestea s-au întâmplat la miezul zilei, sâmbătă când toată lumea se agita pe la cumpărături şi nimeni nu a căzut nimic, nimeni nu a mişcat un deget? Oare ce suflet au aceia care au văzut şi nu au acționat? Fiindcă este imposibil să nu fi văzut nimeni. Oare ei, nu au copii, fraţi sau nepoţi acasă?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments