Mos Crăciun a sosit și la copiii din Reșița

25 dec 2009 (91)Chiar daca zăpada a rămas o amintire și pentru mulți dintre noi este o dorință, Moş Crăciun şi-a dus sania cu daruri şi la copiii din Reşiţa. Știe toată lumea că el are o sanie specială ce alunecă și pe zăpadă, dar la fel de bine zboară prin aer, peste ape, sau peste orașele și satele în care nu este pic de omăt. Toți l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș, dar cei mai nerăbdători au fost copiii. Emoţionaţi, cei mici i-au spus Moşului poezii şi cântece, dar ochii nu li s-a dezlipit de pe sacul cu jucării.
Darurile au fost pe măsura aşteptărilor, dar de ele s-au bucurat şi cei mari care au primit şi ei daruri. ŞI fiindcă se ştie că Moşul este mare amator de poezii şi cântece, nimeni nu a primit nimic până ce nu a demonstrat că a învăţat o poezie sau un cântec. Copiii au demonstrat ce au învăţat iar Moşul a fost darnic cu ei.
Moșul știe că cei mici sunt ștrengari și de aceea, a insistat ca ei să păstreze jucăriile în bune condiții. Pentru aceasta, el a predat multe dintre jucării- mamelor. Așa cum se cade la ceas de sărbătoare , toată lumea a ciocnit un pahar cu șampanie și cei prezenți și-au urat ,,Crăciun fericit”.
Se știe că Moșul este mare amator de distracție, așa că, multora dintre copii, el le-a adus instrumente muzicale arătându-le celor mici că este un mare fan rock.
Mos Craciun nu a putut pierde prea mult vremea in toate casele pe care le-a vizitat. El a servit un cârnat și o bucățică de friptură, după care a pornit mai departe la alți copii cuminți.
Reporterii de la InfoCs au detectat sania Moșului de cum a intrat în Reșița și, tiptil ne-am furișat și noi în casele reșițenilor de unde am adus câteva imagini cu bucuria de acolo.
Moș Crăciun partea a I a

Moș Crăciun partea a II a

Comentarii

comentarii