UPDATE Negocieri tăioase și cu împușcături pentru nuntă la Lugoj, în loc de bal, au ajuns la spital

bataie tigani LugojEhe, lucrurile se schimbă rapid de la o zi al alta. Iată că nici măcar nunțile nu mai sunt ce au fost odată. Mai exact, discuțiile între cuscrii, nași și miri privind organizarea nunții. Dacă înainte oamenii se așezau la masă cu o sticlă de băutură, creionul și foaia de hârtie, mai nou, în unele locuri, în loc de pix și hârtie se folosește pistolul și sabia.
După cheful țigănesc de Sfânta Maria Mare din Timișoara, a doua zi, a urmat un scandal țigănesc cu focuri de armă și săbii, în Lugoj. Doi bărbați au ajuns la spital, unul împușcat în picioare și celălalt tăiat cu o sabie, după un scandal care a izbucnit între mai mulți rromi din localitate. Totul din cauza unor neînțelegeri legate de organizarea unei nunți.
Scandalul a izbucnit pe strada Mărășești din Lugoj, după ce câțiva rromi au intrat în casă peste cei cu care erau în conflict de câteva zile. Cu toții sunt rude și au început să se certe după ce nu s-au înțeles care este suma care urma să fie cumpărată mireasa la o nunta care urma să fie organizată.
Rănile provocate de pistol sunt penetrante iar surse din cadrul medicilor susțin că ar fi fost vorba despre o armă letală. Polițiștii însă declară că agresorul a folosit un pistol cu gloanțe de cauciuc pentru care avea permis de port armă.
Agresorii au fost reținuți la scurt timp de la producerea incidentului și au fost duși la sediul Poliției Lugoj pentru audieri. În zonă au fost chemate și trupele speciale ale poliției pentru că oamenii legii se tem că conflictul va degenera.
In scandalul cu impuscaturi de la Lugoj, politistii au inceput urmarirea penala impotriva a trei persoane. Cei trei rromi sunt acuzati de loviri si alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si uz fara drept de arma neletala. Doi dintre cei trei au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore iar azi urmeaza sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Decizia o vor lua azi magistratii de la judecatoria Lugoj.

UPDATE Rromii au intrat în sediul Poliției Lugoj fiind scoși afară cu ,,mascații”.  Scandal în această seară la sediul poliției lugojene, acolo unde, după
ce au primit condamnarea de arestare preventivă pentru 29 de zile, cei
doi atacatori responsabili de cearta de vineri dimineața, care s-a lăsat
cu împușcături, au fost aduși pentru a fi pregătiți de transportul la
Timișoara. Doar că, în timp ce așteptau mandatul, care a întârziat
câteva ore, după spusele rudelor celor doi, spiritele s-au încins, unii
dintre cei care așteptau afară reușind să intre în sediul poliției. Scandalul a fost aplanat de trupele speciale, care au intervenit imediat
și i-au calmat pe aceștia. Astfel, după câteva ore de așteptare, cei
doi reținuți au fost în sfârșit urcați în mașinile de poliție și
transportați la Timișoara, acolo unde vor sta cel puțin pentru 29 de
zile după gratii.
VIDEO 2

Preluare text si video lugojeanul.ro
 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 comentarii la „UPDATE Negocieri tăioase și cu împușcături pentru nuntă la Lugoj, în loc de bal, au ajuns la spital

  • 19 august 2013 la 12:17
    Permalink

    Vai ce mascarada a politistilor corupti! Se stabileste ca e arma letala, ei nu si nu, ca e cu gloante de cauciuc si mai avea si permis.MAFIE IN POLITIE CA PESTE TOT!

  • 17 august 2013 la 13:10
    Permalink

    adevarul este ca piranda merita macar sa lase-n urma 100 de cadavre. e doar piranda de logoj. si totu l pe muzica de bach…marele bach!

Comentariile sunt închise.