NEWS ALERT ATAC CU VIRUSI PE FACEBOOK – NU ACCESATI LINK-URILE!

În ultimul timp au apărut și circulă pe grupurile de facebook postări cu link către site-uri nesigure încercând să vă transfere un virus în PC.

De obicei sunt postări în care se văd scene pornografice, femei nude sau seminude care culmea- vin pe calale și grupuri de la prieteni aflați în lista voastră. În momentul în care dați click să vedeți videoclipul respectiv. În acel moment ați luat virusul, persoana ce face postarea respectivă este în necunoştinţă de cauză, virusul face automat postări și de asemenea, vă poate face tag. Sau apare ca un link pe care cica l-ati trimis voi cuiva, dar persoana respectiva nu-l poate deschide si vi l-a retrimis voua.

Semnalați prin raportare astfel de postări apărute pe grupul fb. În acest fel, admin-ul de grup poate lua măsuri pentru securitatea membrilor grupului.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „NEWS ALERT ATAC CU VIRUSI PE FACEBOOK – NU ACCESATI LINK-URILE!

  • 24 august 2015 la 14:28
    Legătură permanentă

    E uşor să ATENŢIONEZI, mai greu este să explici cum RAPORTEZI spargerea contului tău de facebook fără a fi tu încunoştinţat! N-ar strica explicarea cum se raportează acest virus, spam sau ce dracu este…Este o săgeţică, sus în dreapta…Dar eu nu-s angajatul lui InfoCS

Comentariile sunt închise.