News Alert Incendiu de vegetatie cu pericol de extindere la Plugova VIDEO

Echipajul de la Punctul de Lucru Baile Herculane intervine in acest moment, impreuna cu membrii SVSU Baile Herculane, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie izbucnit pe raza localitatii Plugova.

Suprafata afectata este estimata la aproximativ 4 ha. Fortele de interventie au reusit sa impiedice propagarea catre un salas, dar vantul puternic ingreuneaza interventia.


A fost solicitat sprijinul angajatilor Ocolului Silvic Mehadia, deoarece incendiul se manifesta in apropierea unei paduri. Stire in curs de actualizare.

UPDATE
Incendiu De Vegetatie Cu Pericol De Extindere La Plugova n Caras Severin

IN ultima saptamna, aproape ca nu a fost zi fara cel putin un incendiu de vegetatie in Banatul Montan. Cu toate acestea, de ani de zile, nu a fost prins niciodata autorul incndiului.

Echipajul pompierilor militari din cadrul ISU Semenic, Punctul de Lucru Baile Herculane, a intervenit aseara impreuna cu membrii formatiei de pompieri voluntari din cadrul SVSU Baile Herculane, pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie izbucnit pe raza localitatii Plugova.

Suprafata afectata este estimata la aproximativ 10 ha. Fortele de interventie au reusit sa impiedice propagarea catre o zona cu sălașe, dar vantul puternic a ingreunat interventia.

Deoarece incendiul se manifesta in apropierea unei paduri si vandtul ducea focul spre padure, a fost solicitat sprijinul angajatilor Ocolului Silvic Mehadia.

Ca de obicei in aceasta perioada, focul a fost pus intentionat pentru a arde resturile vegetale de pe pasuni iar vantul -a amplificat si l-a extisn cu repeziciune. .

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.