O dezaxată mintal își bate joc de un oraș întreg – a ,,ucis” copăceii plantați de Primărie

copaci ruptiO femeie în toată firea- Nicolata Popa de vreo 40 de ani, a distrus mai mulți copaci ornamentali plantați în oraș de Primăria Reșița, pe banii reșițenilor. Copăceii, specii ornamentale de mare efect peisagistic, au fost efectiv rupți în două. Femeia, care s-a aciuat prin oraș, nici măcar nu are domiciliul în Reșița, ea fiind din Ezeriș, a vandalizat mai mulți copăcei de pe Bulevardul Muncii, apoi a trecut la Aleea Progresului după care a ajuns pe aleea din apropierea bisericii din Parcul Tricolorului unde a rupt 17 copăcei plini de floare.
Individa, a fost prinsă de polițiștii locali, identificată, amendată și i s-a imputat valoarea materialului distrus și a manoperei angajaților primăriei.
Cei 17 puieţi de cireş japonez, care au fost distruşi în Parcul Tricolorului din municipiu, au fost înlocuiţi în cursul zilei de 14 aprilie. Aceasta a fost sancţionată contravenţional de poliţiştii locali cu o amendă în valoare de 1500 de lei şi i-a fost imputată de trei ori valoarea lucrărilor, aproximativ 24.000 de lei.
Femeia a mai comis două fapte similare în zona Bulevardului Muncii şi Progresului, prejudiciul total fiind în aceste zona de 13.000 de lei.

foto radioresita

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “O dezaxată mintal își bate joc de un oraș întreg – a ,,ucis” copăceii plantați de Primărie

  1. Cum naiba nu a descoperit-o Telpis pe asta pana acum s-o pensioneze pe criterii psihice? Si-ar mai fi spalat din pacate.Sunt curios cum va plati prejudiciul.De munca in folosul comunitatii nu ati auzit? Sa planteze triplu si sub stricta supraveghere, cum lasa harletul din mana-un sut in c.r, sa vezi mai face?

Comments are closed.