O femeie de 35 de ani a fost ucisă la Oravița de concubin în parcul din fața Primăriei EXCLUSIV VIDEO

Vineri seara în jurul orei 21, la Oravița, în parcul cu tei din fața Primăriei, practic în centrul orașului, a avut loc o crimă. Mai exact, polițiștii din Caraș-Severin au fost sesizați, prin apel la 112, că două persoane, o femeie și un bărbat care se aflau pe o bancă în parc, au avut un schimb de cuvinte cu un bărbat de 31 de ani care la un moment dat, a scos un cuțit cu care a lovit-o pe femeie de mai multe ori. Apoi, l-a lovit și pe însoțitorul acesteia cu cuțitul, după care, a părăsit în fugă locul faptei.

Bărbatul rănit a sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței și polițiștii. Femeia Loredana B, de 35 de ani, tot din Oravița, a fost preluată de echipajul de pe ambulanță în stare gravă, s-au făcut manevrele de resuscitare fără nici un rezultat și a fost declarant decesul.  La spital a ajuns doar bărbatul lovit cu cuțitul. Acesta a fost rănit relative ușor, fără să aibă viața pusă în pericol.

Polițiștii au instituit filtre rutiere la toate ieșirile din oraș și mai multe echipaje mobile au pornit prin oraș în căutarea cuțitașului. La nici două ore de la producerea crimei, în jurul orei 23:30, criminalul a fost găsit într-un local unde se oprise …să bea o bere. Acesta a fost reținut de polițiști, care sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, vor stabili împrejurările producerii faptei.

Pe surse am aflat că femeia ucisă și criminalul aveau o relație de concubinaj de vreo trei ani. Femeia care era mai mare decât bărbatul cu 5 ani, a mai fost căsătorită, era divorțată și avea probleme cu alcoolul. Concubinul ei lucra cu ziua prin oraș și făcea munci agricole ocazionale prin satele din jurul Oraviței de unde se întorcea cu alimente și băutură.

Cei care în cunosc spun despre el că era o fire liniștită, își vedea de treabă și nimeni nu s-a gândit că ar putea avea o asemenea ieșire. Se pare că în ultimul timp, între cei doi concubini ar fi avut loc mai multe discuții și femeia l-a amenințat cu despărțirea. Aseară, acesta și-a surprins concubina în parc cu un alt bărbat, acolo a avut loc o ceartă și de la ceartă până la a scoate cuțitul și a lovi, nu a mai fost decât un pas.

Ca o ironie a sorții, în urmă cu 10 ani, sora criminalului – o minoră de vreo 14 ani, a fost ucisă – tot cu cuțitul – de  criminalul Măran în gara Ticvaniul Mic, lângă Oravița. Vezi video aici: https://youtu.be/9xNRyBsSrOA    Vezi aici: https://www.infocs.ro/exclusiv-video-fotogalerie-crima-oribila-in-caras-severin-cazul-otopeni-se-repeta/    

Mulțumiri speciale lui Dani pentru ajutorul dat in realizarea acestei știri.

Comentarii

comentarii

One thought on “O femeie de 35 de ani a fost ucisă la Oravița de concubin în parcul din fața Primăriei EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.