VIDEO O ,,mână” la BANAT POKER RUN și la Reșița

pokerPOKER RUN este un eveniment organizat de Timisoara Choppers, sambata 30 Martie 2013 cand va avea loc editia a patra, în memoria lui ADI QAZ, cel care a initiat acest joc.

De obicei participantii sunt pe motociclete sau in barci cu motor si trebuie sa viziteze cinci puncte de control, tragand o carte de joc la fiecare dintre ele.
In jurul orelor 14.30 vom face un tur al municipiului Resita si vom opri la muzeul de locomotive din Triaj pentru a marca evenimentul intr-un album foto. Obiectivul este de a avea cea mai buna mana de poker la sfarsitul turei. Concursul nu este castigat de cel mai rapid participant, este pur si simplu o chestiune de noroc si regularitate. Aceasta actiune are si un scop caritabil, o parte din banii stransi din taxa de inscriere fiind donati.
Motociclistii vor pleca din Timisoara si vor urma traseul pana la statiunea Crivaia, pe parcursul caruia vor fi extrase cartile de joc.
Jucatorii trebuie sa detina o motocicleta cu drept de a circula pe drumurile publice si un permis de conducere valid. Cu toate acestea, atragem inca o data atentia cu privire la circulatia pe drumurile publice a tuturor participantilor la trafic si mai ales concurentilor de la Poker Run, avand in vedere ca viteza nu intra in calcul la finalul concursului. Si pentru ca totul sa se desfasoare fara incidente un echipaj al politiei rutiere va fi alaturi de noi.

 

Comentarii

comentarii