O parcare cu bucluc, sau cum parchează o…….șoferiță americană! VIDEO

Cea mai ridicolă încercare de a parca o mașină! Filmarea – în care se vede cum șoferița are nevoie de mai multe minute și de multe încercări pentru a parca – are o întorsătură hilară la final.

O șoferiță a fost filmată de o cameră de luat vederi în timp ce se chinuie să facă o parcare laterală. După câteva încercări nereușite, femeia coboară din mașină și măsoară locul de parcare, dar și autoturismul, pentru a se asigura că încape. O altă femeie care asistă la aceste încercări se ofere să o ghideze.

După alte câteva încercări, șoferița reușește să parcheze și este atât de încântată încât sare din mașină și o îmbrățișează pe femeia care i-a venit în ajutor.

Citeste tu și află ce s-a întâmplat mai departe aici: https://www.promotor.ro/stiati-ca/video-o-soferita-incearca-sa-parcheze-un-vw-passat-18998390?utm_source=gandul-interior&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „O parcare cu bucluc, sau cum parchează o…….șoferiță americană! VIDEO

  • 17 februarie 2022 la 16:31
    Legătură permanentă

    Asta miroase exact precum un articol de presă de tip rusofil , publicat în contextul ,,răzbelului ” ; dacă vă uitați mai atent pe internet ( You Tube este suficient ) , o să găsiți astfel de ,,şoferi şi şoferițe de toate națiile…în toată lumea ” ! Dar dacă vă veți uita mai atent ( imparțiali fiind ) la secțiunea ,,from russia with love” , o să ajungeți cu siguranță la concluzia finală că asemenea caricaturi de ,, şoferi / şoferițe…şi chiar pietoni ” ( inclusiv deosebit de violenți ) nu veți mai găsi nicăieri altundeva ( în lumea civilizată ).

  • Pingback: O parcare cu bucluc, sau cum parchează o…….șoferiță americană! VIDEO – Banat24

Comentariile sunt închise.