Oare ce se intampla? Incepe ? Când și unde va avea loc urmatorul atentat?

ATAC SÂNGEROS în Rusia. Polițiștii au deschis focul

Azi, un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai mulți oameni într-un oraș din Rusia. Individul a reușit să rănească opt persoane, înainte să fie împușcat mortal de polițiști. Potrivit presei locale, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şirea este în curs de actualizare.

Ieri, Poliţia finlandeză a anunţat sâmbătă că a arestat cinci persoane în cursul unei percheziţii efectuate într-un apartament din Turku în cursul nopţii, în cadrul anchetei asupra atacului cu un cuţit în care au fost ucise două persoane vineri.
Poliţia l-a arestat rapid vineri pe principalul suspect înarmat cu un cuţit, rănindu-l cu gloanţe în picior, într-o piaţă din centrul oraşului Turku, oraş portuar în sud-vestul Finlandei. Acesta este un cetățean marocan.

Individul înjunghiase mortal două persoane. Bilanţul răniţilor a fost revizuit în creştere, trecând de la şase la opt, dintre care trei sunt spitalizaţi în prezent la terapie intensivă. Principalul suspect este şi el spitalizat. Poliţia nu l-a putut încă interoga şi nu-i cunoaşte încă motivaţiile.

Joi, un număr de 14 persoane au fost ucise şi peste 100 au fost rănite de o camionetă care a intrat în pietoni joi după-amiază pe bulevardul Las Ramblas, cea mai cunoscută arteră turistică din Barcelona. Acest atac a fost revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic. Culmea este că în capitala Spaniei, la Madrid, oficialitățile afișaseră pe clădirea primăriei un banner prin care îi primea cu braţele deschise pe toţi refugiaţii. Dar, din păcate, printre adevăraţii refugiaţi sunt infiltraţi şi din aceia care caută altceva, care au alte interese, pescuitorii în ape tulburi.

Oare ce se întâmplă? Chiar au orbit politicienii şi serviciile de informaţii din Europa? Răspunsul este clar. Numai că mai marii lumii se fac că nu observa aceste lucruri şi cred în false valori. Am ajuns în situaţia în care ştim sigur că se va întâmpla din nou ceva. Toată lumea îşi pune doar întrebarea: când și unde ?

 

Între timp, unii dintre români se trezesc la realitate. Iată ce scrie site-ul http://politicscam.ro/refugiati-ajuns-romania/

,,În timp ce atenţia întregii societăţi este aţintită pe lupta anti-coruptie şi pe mustaţa lu’ Dragnea, ce se întâmplă în vestul ţării contribuie din plin la înzecirea numărului de „refugiaţi” care vor ajunge în România. Iar ce se fabrică acum în mass-media (poveşti cu hărnicia „refugiaţilor” care contribuie la bunăstarea stomacului romanilor) contribuie la îmbunătăţirea imaginii lor în rândul norodului şi prostimii care vor gândi – Ia uite la ei, săracii, ce blânzi şi paşnici sunt! S-au şi angajat şi acum ne prepara shaorma! Dragii de ei!

Manipularea mediatică va funcţiona în două sensuri – va adormi vigilenţa romanilor şi va atrage ca un magnet şi alte zeci de mii de „refugiaţi”. Prostia, mai ales la nivel guvernamental, se plăteşte!”

O întrebare pe care o adresam tuturor celor care au ieşit zilele acestea în stradă – şi ştim că au fost foarte mulţi şi dintre prietenii paginii (chiar dacă am militat mereu împotriva oricărei manipulări politice):

Dacă aţi ieşit în stradă cu o aşa înverşunare împotriva corupţiei, credeţi că veţi fi în stare să ieşiţi la fel de înverşunaţi şi împotriva „refugiaţilor” după ce se vor comite primele atentate teroriste în România?

După ce în urma atentatelor de la Paris v-aţi pus poze de profil cu „Je suiş Charlie”, tot ce veţi face şi acum este ca vă veţi pune la profil vreun mesaj de rahat de genul „Eu sunt Metroul din Bucureşti” sau „Eu sunt Sala Palatului”, depinde unde va exploda primul dispozitiv exploziv artizanal sau unde va fi înjunghiat primul roman de către vreun „refugiat” care va răcni înainte de atac celebrul „Alah Ahbar!”. Nu credeţi?

Hai să vă mai spunem ceva – la protestele împotriva marii moschei nu v-am văzut. La cele împotriva corupţiei v-aţi adunat cu sutele de mii. Corupţia ucide? Indolenta, nu corupţia!

„Eu sunt Metroul din Bucureşti” – sună caraghios nu? Probabil nu la fel de caraghios dacă săptămâna aceasta s-ar întâmpla ceva la metrou, nu? Ar deveni ceva internaţional…ceva „cool”, un „must”, ar fi „trendy”. Apoi aţi inventa o aplicaţie care să spună rudelor pe Facebook că sunteţi în regulă după atacul de la Metrou, nu? Cam ca atunci când bifaseră sute de mii de romani că sunt în regulă după cutremurul din Nepal… Haios?

Deci, ce facem ?
NR Pentru a elimina orice suspiciune de rasism sau cine mai ştie ce acuzaţii, facem următoarea precizare: nu suntem şi n-am fost niciodată împotriva ajutorării şi ajutorului oferit celor ce-l merita şi au nevoie de ajutor. Dar, din păcate, se întâmplă lucruri ce trebuie să ne pună pe gânduri, lucruri şi fapte ce ar trebui să dea de gândit serios politicienilor şi autorităţilor ţării şi statelor europene.

Comentarii

comentarii

One thought on “Oare ce se intampla? Incepe ? Când și unde va avea loc urmatorul atentat?

  1. Stimate redactor!Cred ca ar trebui natiunile europei sa faca o scrisoare de multumire catre doamna MERKEL, cancelara germaniei o politiciana COMUNISTA SI DEBILA care nu mai stie ce face deoarece ea si numai ea este de vina ca a deschis frontierele si a acceptat accesul acestor LEPRE RELIGIOS FANATICE în mod necontrolat. Datorita ei si politica MARXIST LENINISTA, pe care a învatat-o de la Erich Honneker a carui mîna dreapta a fost ani de zile în fosta RDG, pe care o practica, sufera un continent întreg. Actualmente, cea mai sigura tara din Europa este România si sper din tot sufletul sa ramîna asa.

Comments are closed.