Paza bună trece primejdia rea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Semenic” al Județului Caraș-Severin organizează în data de 04.04.2019, începând cu ora 10:00, ediţia a XI-a a Atelierului de lucru „Paza bună trece primejdia rea”, care se va desfășura în Sala Multimedia „Constantin Gruiescu” din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

În cadrul atelierului de lucru se vor prezenta prevederile actelor normative şi reglementările specifice pentru realizarea şi menţinerea cerinţei esenţiale „securitatea la incendiu” la construcţii şi instalaţii și se vor dezbate probleme întâlnite la verificarea documentațiilor privind avizarea/autorizarea prin intermediul unui dialog profesional deschis.

Prin desfășurarea acestei activități se dorește, de fapt, atingerea obiectivului fundamental al domeniului situațiilor de urgență – salvarea de vieți omenești, prin atingerea unui nivel cât mai înalt de siguranță al clădirilor.

În premieră la acest atelier de lucru vor participa reprezentanții Siniat România care vor prezenta tema „Protecția la incendiu cu ajutorul sistemelor de gips-carton a structurilor de construcții”.
Sunt invitați să participe toți factorii implicaţi în realizarea şi menţinerea cerinţei fundamentale ”securitatea la incendiu” și cu atribuții în proiectarea și executarea construcțiilor (arhitecţi, proiectanţi, executanţi, verificatori de proiecte), iar participarea este gratuită.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Purtător de cuvânt slt. Tocmelea Magdalena

Comentarii

comentarii