Pe locuri, fiţi gata, citiţi! – Batalia cartilor la Resita VIDEO

Pe locuri, fiţi gata, citiţi! S-a dat startul concursului de lectură Bătălia cărţilor. Concursul se află la cea de V-a ediţie, iar anul acesta tinerii sunt invitaţi să parcurgă cele 10 titluri propuse pentru a descoperi noi poveşti fascinante.

Ediţia a V-a concursului naţional de lectură Bătălia cărţilor a fost lansată la Colegiul Naţional Traian Lalescu din Reşiţa unde zeci de tineri au fost invitaţi să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a câştiga titlul de cititorul anului. Concursul se desfăşoară aprilie-octombrie 2018 şi are două secţiuni, una dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 11-13 ani şi adolescenţilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani. Anul acesta titlurile cuprind autori contemporani, bestselleruri din Europa şi America, dar şi autori români.

Tinerii sunt atraşi de titlurile propuse anul acesta pentru concurs.

Pe lângă invitaţia de a participa la concursul de lectură Bătălia cărţilor, elevilor le-au fost lansate alte două provocări şi anume cea de-a participa la atelierul de scriere creativă ce are loc la Bibliotecă în fiecare miercuri de la 16.00 la 17.00 şi de a participa la ,,Concursul judeţean de proză, Gheorghe Zincescu”.

Comentarii

comentarii