PENTRU AMATORII DE ESCAPADE AMOROASE – Unde se află insula sexului fără obligaţii

Persoanele căsătorite, dar care consideră că o escapadă amoroasă este binevenită pentru a-i scoate din rutina mariajului, atâta timp cât infidelitatea nu este descoperită de partener, vor avea la dispoziţie o insulă unde îşi pot face de cap fără teamă.

Reprezentaţii site-ului de întâlniri IllicitEncounters.com, care se adresează persoanelor căsătorite aflate în căutarea unei aventuri, au anunţat că cei care vor să aibă parte de o aventură, fără teama că vor fi deranjaţi sau descoperiţi, se pot refugia pe o insulă cumpărată special pentru astfel de activităţi.

Conform publicaţiei New York Post, insula se află la 160 de kilometri de Portsmouth, pe coasta de sud a Angliei, unde vor fi puse la dispoziţia doritorilor apartamente luxoase, cu dormitoare mari, zonă de luat masa şi cu jacuzzi. Infidelii vor fi aduşi pe insulă cu elicopterul, tocmai pentru a elimina posibilitatea de a fi prinşi din cauza vreunei chitanţe sau bilet de tren sau alt mijloc de transport uitat prin buzunar, ori din cauza kilometrilor în plus înregistraţi de maşina personală.

Mai mult, pentru ca infidelii să se simtă în siguranţă deplină va exista şi un contract de confidenţialitate, care le va garanta că niciun angajat de pe insulă nu va divulga informaţii despre cele văzute.

„Este suficient să anunţi că pleci într-o călătorie de afaceri şi de restul avem noi grijă. Ce se întâmplă pe insulă, rămâne pe insulă”, a precizat Christian Grant, purtătorul de cuvânt al site-ului IllicitEncounters.

Sursa: http://actualmm.ro/pentru-dornicii-de-escapade-amoroase-unde-se-afla-insula-sexului-fara-obligatii/

Comentarii

comentarii