SănatateToate Stirile

Pentru tine, doamna mea – Trucuri de frumuseţe pe bază de bere

bere in capPoate că nu ştiai până acum, dar berea stă la baza mai multor trucuri de frumuseţe, fiind un produs la îndemâna oricui, ieftin şi natural, pe care îl poţi include în ritualul tău de beauty.
Mască pentru ten
Pentru a da puţină strălucire tenului tău, încearcă o mască pe bază de bere (2-3 linguri) şi un albuş de ou. Cele două ingrediente se amestecă într-un recipient, până când totul se transformă într-o pastă cu textură moale. Se aplică pe tenul curat şi se lasă să acţioneze până la 20 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Tratament pentru păr
Dacă ai părul uscat, deteriorat şi lipsit de strălucire, clăteşte-l cu bere neagră. Las-o să acţioneze jumătate de oră, timp în care îl poţi strânge într-un coc, iar apoi spală-te normal. Vei observa imediat că părul va deveni mult mai fin şi mai strălucitor.

Bronz mai intens
După primele două-trei şedinţe de bronzat, toarnă-ţi o bere neagră pe piele, uniformizează lichidul pe tot corpul şi mai stai la soare câteva minute, până când se usucă. Berea fixează şi intensifică bronzul, oferind şi strălucire pielii tale.

Fixativ natural
Ştiai că berea poate fi folosită şi ca fixativ natural? Tot ce trebuie să faci e să-ţi umezeşti palmele cu puţină bere şi să îţi aranjezi părul aşa cum o faci de obicei…

Loţiune tonică
Pune puţină bere pe o dischetă demachiantă şi aplic-o apoi pe faţă, cu mişcări circulare, după ce ţi-ai curăţat tenului. Îţi va revigora de îndată pielea, iar în timp poţi observa chiar o îmbunătăţire în aspectul tenului tău. Atenţie însă, acest truc nu se adresează persoanelor cu acnee sau alte afecţiuni ale pielii.

Tratament pentru piele
Toarnă o bere în apa din cadă, atunci când faci baie, şi relaxează-te pentru jumătate de oră. La final spală-te ca de obicei. Vei simţi diferenţa cu siguranţă.

Comentarii

comentarii