@Breaking news@Ultimele NoutatiPolitie

Percheziţii şi descinderi pentru furt de curent la Reşita VIDEO

Aproape 100 de polițiști din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, luptători S.A.S., jandarmi din cadrul I.J.J. Caraș-Severin și Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, precum și polițiști locali din Poliția Locală Reșița, au descins în această dimineaţă peste locuitorii blocului cu locuinţe sociale din cartierul Mociur. Oamenii legii i-au surprins în flagrant delict pe hoţii de curent electric.

În urma unor percheziții domiciliare efectuate în această dimineață de forțele de ordine cărășene, 21 de persoane au fost duse la audieri, ca urmare a mai multor plângeri penale făcute de un furnizor de energie electrică.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În blocul respective care are peste 70 de apartamente, au abonamente la energia electrică în jur de 30 de locuinţe. Restul, se branşează ilegal. Ceasta nu este o acţiune singulară – an de an se întâmpla acelaşi lucru.

Comentarii

comentarii