PERMIS DE CONDUCERE POSIBIL FALS, PREZENTAT POLIȚIȘTILOR PENTRU CONTROL, ÎN TRAFIC

PERMIS DE CONDUCERE POSIBIL FALS, PREZENTAT POLIȚIȘTILOR PENTRU CONTROL, ÎN TRAFIC

Ieri, 8 noiembrie, polițiști de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița au oprit pentru control, pe DJ 581, în localitatea Grădinari, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Ticvaniu Mare. La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere având însemnele autorităților poloneze, care nu conținea însă, elementele de conformitate specifice documentului autentic.

Bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Documentul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals și continuă cercetările.

Comentarii

comentarii

One thought on “PERMIS DE CONDUCERE POSIBIL FALS, PREZENTAT POLIȚIȘTILOR PENTRU CONTROL, ÎN TRAFIC

  1. Aici este meritul politistilor ca l-au depistat pe acest tanar pentru ca altfel putea sa mearga mult si bine cu acel permis… Probabil acel baiat nu se astepta sa il prinda si probabil nu se astepta sa primeasca dosar penal pentru conducerea autovehiculelor fara permis conform https://www.i-drpciv.ro/. Din punctul meu de vedere legile sunt mult prea blande pentru aceste persoane care circula fara permis sau drogate la volat sau cu alcool.

Comments are closed.