UPDATE Peste 1000 de reșițeni protestează în fața Prefecturii la această oră

UPDATE ORA 21:30 Așa cum au promis de ieri, resițenii au ieșit în stradă. La ora 19:30, în Piața 1 Decembrie erau strânse peste 250 de persoane. La ora 20 când a debutat oficial mitingul, în fața ,,micului altar” pe care ard lumânările compasiunii pentru cei pieriți acum o săptămână în cel mai tragic accident din ultimii 50 de ani, erau deja peste 250 de oameni. Este vorba de cei 32 de tineri care au pierit în chinuri groaznice, arși și otrăviți în incendiul de la Clubul Colectiv din București.

Tinerii și adulții de toate vârstele, au pornit pe jos din Govândari din zona Victoria. Un alt grup format din aproximativ 30 de tineri a pornit pe jos spre centrul orașului din zona Kaufland.
13
Numărul oamenilor din Piața 1 Decembrie a crescut de la un minut la altul – astfel că – la ora 21, în fața prefecturii erau peste 1500 de oameni. Oamenii au venit cu pantcarde, cu vuvuzele și fluiere și au scandat minute în șir- cu precădere împotriva clasei politice și a politicienilor care sunt considerați aproape cu toții niște politicieni corupți.
10
În jurul orei 21:30, peste 1000 de protestatari au pornit pe jos dinspre centrul orașlului spre cartierul Govândari.
3
Oamenii au îngenuncheat, s-au rugat, au spus ,,Tatăl nostru” și au păstrat un moment de reculegere în memoria celor morți în urmă cu o săptămână la ,,Clubul Colectiv”
8
Reșițenii au ieșit încă de aseară când aproximativ 100 de oamenii au mărșăluit pe jos din Centrul Civic și până în Parcul Tricolorului. Ei au scandat ,,Români, veniți cu noi! Iașiți din casă – Dacă vă pasă, Corupția ucide” si alte lozinci”

UPDATE LA ORA 21, ÎN CENTRUL CIVIC ERAU ÎN JUR DE 1500 DE REȘIȚENI. OAMENII AU VENIT CU PANCARDE, VUVUZELE ȘI AU SCANDAT MINUTE ÎNTREGI – CU PRECĂDERE ÎMPOTRIVA CLASEI POLITICE ȘI A POLITICIENILOR CARE SUNT CONSIDERAȚI CU TOȚII

UPDATE ORA 20
Numarul omenilor din strada a ajuns la peste 1000. Se scandeaza impotriva coruptiei, a politicienilor, a clasei politice, a partidelor și a autoritătilor centrale.
Protest 6 noi (7)

Așa cum au promis de ieri, resițenii au ieșit în stradă. Peste 250 de persoane sunt strânse la această oră – ora 19:45 în Centrul Civic, în fața ,,micului altar” pe care ard lumânările compasiunii pentru cei pieriți acum o săptămână în cel mai tragic accident din ultimii 50 de ani. Este vorba de cei 32 de tineri care au pierit în chinuri groaznice, arși și otrăviți în incendiul de la Clubul Colectiv din București.
Protest 6 noi (5)
Din Govândari, alt grup format din aproximativ 30 de tineri a pornit pe jos spre centrul orașului.
Protest 6 noi (2)
Reșițenii au ieșit încă de aseară când aproximativ 100 de oamenii au mărșăluit pe jos din Centrul Civic și până în Parcul Tricolorului. Ei au scandat ,,Români, veniți cu noi! Iașiți din casă – Dacă vă pasă, Corupția ucide” si alte lozinci”
Protest 6 noi (2)
Rămâneți cu noi pe www.infocs.ro și veți afla din jumate în jumate de oră care sunt mișcările din Piața 1 decembrie din fața Prefecturii Cartaș Severin.

Comentarii

comentarii

One thought on “UPDATE Peste 1000 de reșițeni protestează în fața Prefecturii la această oră

  • 6 noiembrie 2015 la 22:10
    Permalink

    1500 poate cu toti locatarii din blocurile alaturare. Sunt curios ce „personalitati” conduc protestul. Probabil oportunistii care cred ca acum e de prins un ciolan. Resitenii nu au cultul civic, in afara de seriale, popcorn si bautura nu prea ii cred in stare de o pozitie civica.

Comentariile sunt închise.