Peștișorul fericit, le-a purtat noroc – un autobuz cu pasageri a fost implicat într-un accident

autobuz santAproximativ 30 de călători aflați în autobuzul ce efectuează curse regulate între Timișoara și Berzasca, au fost protegoniştii unui accident de circulaţie petrecut aseară la intrarea în comuna Coronini pe DN 57 în apropierea pensiunii ,,Happy fish”. Autobuzul plin cu călători a ajuns brusc în şanţul de pe marginea drumului, şanţ destul de adânc ce a pus autobuzul aproape pe o parte. Dar, iată ce spune poliţia despre acest accident care din fericire, nu s-a soldat cu urmări sau accidentări grave ale călătorilor. Au fost vânătăi, au fost cucuie şi mai ales o sperietură pe cinste – fiindcă, aşa cum spuneam şanţul este destul de adânc şi larg.
,,În seara zilei de 6 august a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112,
poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 57 între localităţile Moldova
Nouă şi Coronini.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în
timp ce L.NICOLAE, în vârstă de 43 ani, conducea un autobuz, din cauza unei
defecţiuni tehnice, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de
45 ani, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Moldova Nouă unde
a rămas internată.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de
vătămare corporală din culpă”.
Pe surse am aflat că femeia este accidentată la picior, dar cel mai mare necaz a fost pentru restul pasagerilor care s-au văzut puşi în faţa imposibilităţii de a mai ajunge acasă la ceas de seară. Cei mai mulţi s-au întors la Moldova Nouă unde fiecare s-a străduit să găsească un mijloc de transport pentru a ajunge la destinaţie iniţială.
Pe undeva, totul este bine când se termină cu bine, dar să ne gândim ce s-ar fi putut întâmpla dacă această defecţiune se producea în Clisură, după Coronini unde de o parte a drumului este versantul muntelui iar de cealaltă, apele Dunării.

Comentarii

comentarii