Piesă de teatru la final cu pirostrii – Cerută în căsătorie in fata publicului reșițean VIDEO

Moment inedit pe scena Teatrului de Vest din Reșița, la avanpremiera piesei „Aterizează stewardesele”. La aplauzele de la finalul spectacolului, actorul Alexandru Moldovan, interpretul rolului principal, și-a cerut iubita în căsătorie.

Cu ropote de aplauze și hohote de râs. astfel a fost întâmpinată prima reprtezentație a supercomediei „Aterizează stewardesele” regizată de Camelia Ghinea. „Aterizează stewardesele” este o comedie scrisă în 1960, jucată și în zilele noastre cu mare succes. Un arhitect de succes stabilit la Paris trăiește o viață amoroasă intensă fără probleme, totul fiind calculat până la cel mai mic amănun, asta până gând lucrurile o iau razna și totul se transformă într-o mare harababură.

A fost o atmosferă specială la avanpremiera spectacolului „Aterizează stewardesele”. Piesa s-a jucat cu casa închisă, iar la final, publicul a avut parte de un moment surprinzător și emoționant. Protagonist a fost chiar interpretul rolului principal, actorul Alexandru Moldovan, care i-a oferit iubitei sale Lavinia inelul de logodnă și a cerut-o în căsătorie.

 Următoarea reprezentație a spectacolului „Aterizează stewardesele” va avea loc astăzi – miercuri, 26 octombrie.

Comentarii

comentarii

One thought on “Piesă de teatru la final cu pirostrii – Cerută în căsătorie in fata publicului reșițean VIDEO

Comentariile sunt închise.