Platou de Crăciun cu produse din porc și ofertă la cârnați proaspeți ca la Mona Lisa VIDEO

Încet – încet, intrăm pe linie dreaptă, pe ultima sută de metri spre marea sărbătoare a creștinătății: Nașterea Lui IIsus – Sfântul Crăciun. Urmează apoi anul nou, apoi alte și alte sărbători până de Sfântul Ion când se încheie șirul sărbătorilor de iarnă.

Pentru toată lumea și asta înseamnă pregătire în mod special. Toate acestea cu obiceiuri și tradiții, cu bucate deosebite și mâncăruri tradiționale. Tradiţia este tradiţie şi ea trebuie respectată cu sfinţenie în casa românului. De Crăciun în nici o casă nu lipseşte bradul şi cozonacul, alături de platoul cu produse tradiționale din porc. Adică celebrele ,,porcării”  ceea ce se traduce în caltaboș, pateu, lebăr, tobă, jumări și tot aşa până la produse mai rafinate cum ar fi jambonul, șunculița, pieptul sau slănina afumată.

Să nu uităm că de Crăciun și mai ales de anul nou, la loc de cinste pe masă tronează cârnații – fie afumați sau proaspeți și prăjiți la capac. Dar, orice gospodină ştie că prepararea unui cârnat reuşit presupune multă muncă şi pricepere. Şi toate necesită timp în aceste zile când toată lumea aleargă după cumpărături sau cadouri. Și atunci aveți varianta magazinelor Mona Lisa. Mai ales că acum cârnații proaspeți sunt la ofertă și un kg costa în jur de 27 de lei. Și atunci se mai merită munca? Îi puteți cumpăra direct din magazin și dacă doriți un alt fel de afumare îi puteți afuma dv. așa cum știți.

Fiindcă toți suntem în febra pregătirilor și toată lumea are de umblat și de alergat, azi m-am gândit să vă scot din încurcătură cu ceva rapid si practic, la un produs ce ne scoate rapid din orice problemă: vă propun un platou rece, un aperitiv extrem de gustos și aromat, folosind mezeluri și preparate aflate la vânzare în rafturile și vitrinele magazinelor Mona Lisa, a minimarketurilor Mona Lisa. Sunt preparate gustoase, aspectuoase, sănătoase, făcute în fabrica proprie și nu conțin conservanți. Iar pe locul întâi tronează măria sa – cârnatul proaspăt.

Sau puteți cumpăra carne pentru lucru CPL-ul sau pulpă ori spată pe care o puteți măcina tot la magazin. Și tot de acolo puteți lua condimentele de care mai aveți nevoie.

Eu împreună cu fetele de la magazin v-am arătat ce voi face eu fiindcă anul acesta nu vreau să mă spetesc cu munca, vreau ca sărbătorile să le petrec mai altfel.

Comentarii

comentarii