@Breaking newsActualitatePolitică

PNL a castigat alegerile la Moldova Nouă – Ion Chisăliță este noul primar Ce a declarat senatorul Marcel Vela VIDEO

PNL a castigat alegerile la la Moldova Nouă. La Moldova Nouă cetățenii chemați la urne să își aleagă primarul, l-au preferat pe Ion Chisăliță. Acesta a mai fost primar al orasului in urmă cu 8 ani. Candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al oraşului Moldova Nouă din judeţul Caraş Severin, Ion Chisăliţă, a câştigat alegerile locale parţiale de duminică, potrivit numărătorii paralele făcută de partidele politice.

Potrivit numărătorii paralele a partidelor politice, Ion Chisăliţă a obţinut 2.710 de voturi, în timp ce contracandidatul său, omul de faceri Eugen Băleanu, reprezentând Partidul Verde, a obţinut 1.183 de voturi. Conform datelor disponibile pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, prezenţa la vot a fost de 36,37 %. Ion Chisăliţă este silvicultor de meserie, iar în perioada 2008 – 2012 el a mai deţinut funcţia de primar al oraşului Moldova Nouă.

Iată ce a declarat în exclusivitate pentru www.infocs.ro Ion Chisăliță. Declarația a fost făcută în ziua alegerilor, la Moldova Nouă.

Iată ce a postat președintele PNL Caraș Severin, senatorul Marcel Vela, pe pagina sa de facebook.

Dragi prieteni, Știu că este târziu și că vedeți multe pe Facebook…Știu că toți încearcă să vă invadeze cu informații, dar nu am putut să nu împărtășesc cu voi această mare bucurie! Chisăliță Ion este noul primar ALES al localității Moldova Nouă! Poate vă întrebați de ce sunt atât de fericit. Sunt atât de fericit pentru că a învins Dreptatea. Dreptatea, cea care este lumina fiecărui om trist care are speranță și crede în Dumnezeu!Domnule primar, Vă felicit din inimă! Dragă Dan, Deși ești acum printre stele…această bucurie a noastră ți se datorează și ție! Te-ai fi bucurat teribil de mult alături de noi, prieten drag.

Îți mulțumim!

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „PNL a castigat alegerile la Moldova Nouă – Ion Chisăliță este noul primar Ce a declarat senatorul Marcel Vela VIDEO

Comentariile sunt închise.