Pobleme la strand? DSP spune ca nu este nici un pericol! VIDEO

Câțiva tineri din Reșița, spun că ieri au avut parte de o surpriză neplăcută la unul din ștrandurile din municipiul de pe Bârzava. Într-o filmare postată pe o reţea de socializare, apare un filmuleţ în care, pe unul din toboganele ştrandului – mai exact ăntr-o zonă izolată de sub capatul toboganului, aceștia ar fi găsit lipitori și mucegai. Când au reclamat aceste lucruri la administratorul piscinei, tinerii spun că au fost dați afară din incinta ștrandului.

Inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin s-au autosesizat și au demarat un control la agentul economic în cauză. Inspectorii de la DSP spun ca ,,Din câte se pare, acesta curățase temeinic topoganul din filmarea clienților, însă a omis alte aspecte, așa că echipa de control a DSP, l-a sancționat cu 6.000 lei. De asemenea, s-au luat probe de apă care vor fi analizate. Reprezentanții DSP Caraș-Severin, au declarat pentru www.infocs.ro că în momentul de față, la ștrandul respectiv nu sunt motive de îngrijorare majore sau elemente care să pună sănătatea amenilor în pericol.

Din păcate, nu am putut obţine un punct oficial al proprietarului ştrandului, dar acesta neaga aceste acuzaţii şi spune că ,,nişte tineri ar fi venit la el seara la închiderea ştrandului, cerându-i banii de bilet înapoi pe motiv ca apa este murdară. Ba mai mult, aceștia l-au amenințat că dacă nu le returnează banii pe bilete, vor face publice imaginile respective”.

Interviebati de noi, unii reşiţeni se arata reticenți privind mersul la ştrand – ei preferând lacurile sau apele curgătoare din jurul orașului.

Comentarii

comentarii