Politistii resiteni invitati la spectacol de tinerii din centrele sociale

Politistii resiteni invitati la spectacol de tinerii din centrele sociale . Ieri după-amiază, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au răspuns bucuroși invitației conducerii Centrelor Sociale ,,Speranța”și ,,Raisa”, din Reșița, de a fi alaturi de tinerii de la aceste centre, la spectacolul pe care l-au pregătit în așteptarea Sărbătorilor de iarnă.

Ca niște adevărați artiști, tinerii ne-au oferit un minunat spectacol de cântece, dans și colinde, prin care au reușit să ne transpună în atmosfera de sărbătoare și să ne transmită multă emoție și căldură.

La final, toți au fost răsplătiți cu mici daruri lăsate de Moșul, special pentru acești copii deosebiți.

De asemenea, le-am transmis urările noastre de bine, gândurile bune și angajamentul ca pe viitor să le fim alături și cu alte ocazii.

Politistii resiteni invitati la spectacol de tinerii din centrele sociale . Mulțumim conducerii Centrelor pentru invitație și lui Moș Crăciun că ne-a fost alături și de această dată, îi felicităm pe tinerii talentați care ne-au oferit momente deosebite, pline de emoție și le dorim tuturor Sărbători binecuvântate!

Comentarii

comentarii