Politistii si jandarmii au prins hotul

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, patrula mixtă formată din polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Reșița și jandarmi au observat pe o stradă din municipiu, un bărbat care avea asupra sa un bagaj voluminos. La vederea polițiștilor, bărbatul a abandonat bagajul și a fugit într-o altă direcție.

Procedându-se la urmărirea acestuia, polițiștii au reușit în scurt timp, prinderea și identificarea bărbatului de 37 de ani.
In urma controlului bagajului, au fost găsite și ridicate 16 sticle de băuturi alcoolice, 4 cartele telefonice, pachete de cafea, o sumă de bani și alte produse, a căror proveniență nu a putut-o justifica.

In continuare, polițiștii au procedat la verificarea societăților comerciale din zonă fiind identificat un magazin alimentar care are avea unul dintre geamuri spart, iar în interior se observau urme de răvășire. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Față de persoana bănuită s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând că în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței cu propunere legală.

Comentarii

comentarii