Pregătiri, petrecere şi artificii de Revelion la Padina Matei și în Clisura Dunării VIDEO

Pregătiri, petrecere şi artificii de Revelion la Padina Matei. În Ajunul Anului Nou şi chiar cu o zi mai înainte, agitația a fost foarte mare în gospodăriile de pe Clisura Dunării, unde s-a pregătit mesele de Revelion în familie. Doamnele au pregătit cu drag în bucătărie cea mai importantă masă din seara de Revelion. Mai bine de jumătate dintre bănățenii de pe Clisură au petrecut seara de Revelion acasă, în sufragerie, iar cei mai mulți dintre ei, au avut alături familia şi prietenii.

În toate casele, pe mese a fost friptura, sarmalele, ciorba de burtă şi multe feluri alese de mâncare. Însă, de pe masă nu a lipsit răchia, vinul şi şampania.
Petrecerea dintre ani în satele de pe lângă Clisura Dunării în familie alături de cei dragi, este cheia distracției şi bunei dispoziții. La miezul nopții, faleza din Moldova Nouă a fost neîncăpătoare cu oameni. Cu toții au lăsat petrecerile de acasă şi au venit să vadă focul de artificii pregătit de către primărie. Apoi, oamenii s-au întors acasă și au luat petrecerea de unde au lăsat-o.
Pregătiri, petrecere şi artificii de Revelion la Padina Matei. Dragi prieteni și cititori, vă mulțumesc că mi-ați fost alături un an întreg și vă invit ca și în acest an, să ne fiți prieteni și cititori.
Cu respect, a consemnat pentru dumneavoastră, Adi Neagu!

Comentarii

comentarii