Prima ediție a festivalului ,,Project X – Bigăr Waterfall VIDEO

Mai mulţi tineri din Valea Almajului sunt iniţiatorii unui eveniment ce se vrea ca de acum înainte să devină ceva constant. Aceştia au vorbit cu autorităţile din mai multe comune din Almăj şi aşa a luat naştere prima ediție a festivalului ,,Project X – Bigăr Waterfall”. Aceasta s-a desfășurat pe platoul de lângă Cascada Bigăr şi a adus în fața amatori de petreceri pe ritmuri tehno din toată Valea Almăjului, dar și din alte colțuri ale județului.

Mai cu timiditate ca la orice început, evenimentul a început la ora 22, iar tinerii au primit sprijin din partea primăriei din comuna Bozovici, primărie care s-a ocupat de obținerea autorizației și tot ceea ce ține de organizarea unui astfel de eveniment.

Toți participanții s-au bucurat de o noapte cu ritmuri electronice, de o porție de gulaș făcută la ceaun și multă bere oferită gratis de către organizatori. Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente, la Bigăr au fost prezente mai multe echipaje de la poliție și un echipaj de la jandarmerie.

Tinerii care au fost cu inițiativa organizării unui astfel de eveniment la Cascada Bigăr, au stabilit ca festivalul se aiba loc în fiecare an pe data de 10 mai.
Un reportaj de Adi Neagu!

Comentarii

comentarii