Prima ediție a Târgului de primăvară la Coronini

targ-coronini-660x330Zeci de producători au fost prezenţi la Coronini, la prima ediţie a târgului de primăvară din Clisura Dunării. Oamenii şi-au putut cumpăra cele necesare pentru declanşarea lucrărilor de primăvară şi produse tradiţionale.
La Târgul Mare de Primăvară au fost invitaţi să participe producători şi comercianţi din mai multe zone ale judeţului, crescători de animale şi păsări de rasă, precum şi apicultori. Chiar dacă a fost prima ediţie, Târgul de la Coronini are un mare potenţial de dezvoltare pe viitor, având în vedere că este singurul de acest fel din Clisura Dunării.

De la târg oamenii și-au putut cumpăra produse specifice anotimpului, dar şi cele necesare pentru declanşarea lucrărilor de primăvară, seminţe, erbicide, puieţi de pomi fructiferi, flori, furaje pentru animale şi utilaje agricole. Producătorii și crescătorii de animale spun că acest eveniment este bine venit în Clisură.
Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Coronini, cu sprijinul Camerei Agricole din subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii