Primăria Municipiului Reșița a sancționat contravențional SC Electrica SRL

Primăria Municipiului Reșița a sancționat contravențional SC Electrica SRL, cu amendă în cuantum de 2500 lei, ca urmare a nerespectării prevederilor din Permisul de spargere în executarea lucrărilor pe strada Petru Maior din municipiu. În plus, lucrările nu vor fi recepționate până la refacerea completă și corespunzătoare a zonelor afectate.

Menționăm că pe strada Petru Maior s-au executat, în baza Autorizației de construire nr. 171/ 31.07.2015, lucrări de modernizare LES 0,4 KV (iluminat public și alimentare blocuri), lucrări al căror beneficiar este SC ENEL DISTRIBUȚIE BANAT SA, constructor –SC ELECTRICA SRL Arad.

Lucrările de refacere a zonelor afectate de lucrări sunt executate de SC ELECTRICA SRL, beneficiarul final al acestor lucrări fiind comunitatea locală.

Anterior aplicării sancțiunii, autoritatea publică locală a avertizat, atât verbal cât și în scris, constructorul dar și beneficiarul asupra faptului că lucrările trebuie finalizate, în conformitate cu prevederile din Permisul de spargere, precum și asupra respectării tehnologiilor de execuție și a materialor adecvate și a obligativității de a readuce zona la starea inițială dinaintea spargerii.

Comentarii

comentarii