Profesoara Eleonora Bunea – Cetatean de onoare al Caransebesului

Panoplia cetățenilor de onoare ai municipiului Caransebeș s-a îmbogățit de sâmbătă cu un nou nume, cel al venerabilului om de artă și cultură, profesoara Eleonora Bunea.

Fostă directoare a Bibliotecii Municipale, Eleonora Bunea, a primit titlul de „Cetățean de onoare” chiar din partea primarului Marcel Vela, în semn de recunoștință pentru întreaga activitate depusă de-a lungul vieții în slujba culturii bănățene. „Sunt fericită nu doar pentru această distincție, ci și pentru faptul că această zi coincide cu o sărbătoare a poeziei și artei, universul în care am activat o viață întreagă”, avea să spunăEleonora Bunea, vizibil emoționată.
,,A fost o sărbătoare în Aula „1 Decembrie” a Primăriei, unde poezia și muzica s-au îmbinat atât de plăcut într-un eveniment de suflet, sculptat în timp” a spus primarul Caransebeșului, Marcel Vela.

Sub genericul „Poezia vie”, grupurile literare „Sorin Titel” (Caransebeș), „Virgil Birou” (Anina), „Semenicul” (Reșița), „Anotimpuri” (Lugoj) și „Direcția 9” (București) au prezentat creații care au văzut lumina tiparului în ultima perioadă

Comentarii

comentarii