Proiecte pentru reducerea abandonului școlar în rândul studenților la UEM VIDEO

Proiecte pentru reducerea abandonului școlar. Facultățile de Științe Economice și Științe Sociale din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au accesat două proiecte prin care doresc reducerea abandonului școlar în rândul studenților de anul I.
https://youtu.be/gWzfDWOF6L4

„Nu abandona, implică-te!” și „Best Becoming an Economist – A Sustenable Transformation!” sunt două proiecte ale Facultățile de Științe Sociale și Științe Economice din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița prin intermediul cărora ăși propun implementarea unor activități suport adresate studenților înmatriculați în anul I, la cele opt programe de studii de licență aflați în situația de risc de a abandona studiile.
Proiecte pentru reducerea abandonului școlar. Activitățile îi vizează pe studenții specializărilor celor două facultăți, 100 de la Șțiințe economice și 156 de la Științe Sociale și presupun programe de tutorat, de dezvoltare personală consiliere și o serie de alte ateliere și campanii de conștientizare.
Proiecte pentru reducerea abandonului școlar. În prezent rata medie a abandonului școlar în cadrul universității reșițene este de 30%, în cadrul Facultății de științe Econice 10% din studenți renunță după primul an de studiu, iar la facultatea de Științe șociale rata abandonului școlar este de circa 23%.

Comentarii

comentarii