Reacții la super-imunitatea dorită de parlamentarii români- PP-DD: “Nimeni nu este mai presus de lege”

parlamentul romanieiiPP-DD respinge cu fermitate şi condamnă comportamentul majorităţii parlamentare USL care, printr-o acţiune brutală, netransparentă şi batjocoritoare la adresa democrației şi a statului de drept, i-a plasat deasupra legii penale şi a justiţiei pe toți ciocoii corupţi şi îmbogățiți prin furtul din banii publici, în două decenii de secătuire a României.
De parcă răul făcut nu ar fi fost de ajuns, aceeaşi majoritate iresponsabilă a încercat eliberarea din puşcării a infractorilor cu pedepse de până la șase ani de închisoare, printre care se află şi foștii lor colegi de partid, care nu au reușit să scape din calea justiției, dar care se vor acum liberi cu orice preţ.
Chiar dacă bătaia de joc intitulată “propunere legislativă pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse”, în cele din urmă, a fost retrasă de pe ordinea de zi, datorită reacţiei energice a opiniei publice, precum şi a deputaţilor PP-DD, din păcate modificarea Codului Penal nu a mai putut fi oprită.
Pe lângă plasarea aleșilor deasupra legii, majoritatea USL a găsit formula prin care să pună botniță presei, după ani de zile în care libera exprimare nu a fost îngrădită în nici un fel. Astfel aleșii puterii au reintrodus în legea penală insulta şi calomnia, infracşiuni de care sunt pasibili toţi jurnaliștii care îndrăznesc să arate opiniei publice ororile guvernării Ponta, contractele date cu dedicaţie amicilor de concediu sau privatizările dubioase.
Considerăm că este limpede pentru orice român, după un an de guvernare USL cu o hiper-majoritate parlamentară, că principalul slogan al tandemului Ponta-Antonescu, “Dreptate până la capăt”, nu este altceva decât o minciună evidentă, o păcăleală ineptă şi mult mai periculoasă decât un alt slogan mincinos: ”Să trăiţi bine!”, sintagme prin care românii au fost păcăliți sistematic în ultimii nouă ani.
PP-DD își arată încă o dată angajamentul față de simpatizanţii săi că va rămâne consecvent principiilor democratice, ale statului de drept printre care şi cel al egalităţii universale în faţa legii, angajament demonstrat fără echivoc de votul unanim al deputaţilor PP-DD împotriva acestor samavolnicii desfăşurate în Camera Deputaţilor a Parlamentului României.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

BIROUL DE PRESĂ PP-DD

Comentarii

comentarii