Resiteanul Bogdan Ibanisteanu a câștigat 9 medalii în Ungaria VIDEO

Tânărul înotător Bogdan Ibănișteanu de la ,,Clubul Master 07 Reşita” a participat la concursul de înot pentru adulți (înot masters), organizat în orașul Békéscsaba (Ungaria). Cu toate că a fost de unul singur, Bogdan a reprezentat Clubul și implicit Reșița.

În programul concursului, au fost incluse probe de 50m, 100m, 200m şi 400m toate procedeele cât și ștafete 4x50m. La competiție, care s-a desfășurat într-un bazin de 50 m cu 8 culoare, au participat peste 175 sportivi de la 38 cluburi din cinci țări: România, Slovacia, Serbia, Germania și Ungaria. Echipa Clubului de Înot MASTERS 07 Reșița, adică Bogdan Ibănișteanu singur, a reușit să câștige ….o căruţă de medalii şi a clasat clubul reșițean în prima jumătate a clasamentului, pe locul 18. 

Bogdan a câştigat 9 medalii de aur, 8 la individual şi una cu ştafeta României. Bogdan se antrenează la Bazinul Olimpic de înot din Reșița și lucrează ca instructor de înot la Caransebeș. Deși are un salariu mic, tânărul înotător își suportă singur toate pregătirile și deplasările la competițiile din țară și când poate, la cele internaționale.

Următoarea lui țină este Campionatul de înot din Tunisia din luna mai, asta în condiția în care va reuși să își strângă bani de transport, cazare și taxele de participare, adică vreo 500 de euro.

Comentarii

comentarii

One thought on “Resiteanul Bogdan Ibanisteanu a câștigat 9 medalii în Ungaria VIDEO

 1. This site is completely gret. I’ve researched these
  stuffs a whole lot and I view it that is professional, easy to comprehend.
  I congratulate you because of this article that I’ll recommend to prospects around.
  I request you to visit the gpa-calculator.co site where each
  college student or learner can calculate ratings grade point average marks.
  Be great!

Comments are closed.