UPDATE FOTOGALERIE Reșițenii au răspuns, dar mai este nevoie de sânge- Apel la cei ce vor să salveze o viaţă VIDEO

8UPDATE Azi 5.07.2013 la centrul de transfuzie Resita la primele ore ale diminetii oamenii au inceput sa se adune sa doneze o picatura din sangele lor atat de necesar pentru salvarea domnului Iota Badescu si nu numai,salvarea oamenilor in general care depind de fluidul Vital .La inaltime au fost Jandarmii,Politistii,medicul stomatolog Matei Stroia si din pacate doar 3 persoane venite din Anina,la urma urmei conteaza foarte mult gestul tuturor de a raspunde apelului umanitar in ceea ce priveste donarea de sange.Luni 8.07.2013 vor veni domnii de la Pompieri.Multumesc din suflet pentru suflet tuturor DONATORILOR!!!Domnul Ioţa Bădescu din Anina, este pe patul unui spital din Timişoara şi are nevoie de o operaţie urgentă. Operaţia respectivă este cu mare pierdere de sânge şi pentru a reuşi, este nevoie ca donatori, indiferent de grupa sanguină, să doneze un strop din sângele lor.
Este un om, un semen de la nostru în suferinţă, merită ajutat, iar la urma urmei, suntem oameni între oameni şi trebuie să ne ajutăm unii pe alţii.
Miercuri dimineață s-au prezentat câțiva donatri care au răspuns apelului nostru, dar din nefericire, fiind vorba de o intervenție chirurgicală deosebită, mai este nevoie de sânge, mai este nevoie să vă prezentați la Centrul de recoltare sangvină din Reşiţa pentru a salva viața unui tată, a unui frate – a unui om, la urma urmei. Revin cu alt apel dimineata la ora 8 va rog care vreti si puteti, sa veniti la Centrul de recoltare Resita sa doneze pentru aceeasi cauza- domnul Iota Badescu. Înca mai are nevoie de sange. Deja sunt
anuntate cateva persoane si sper sa se mai alature lor si alții. Am rugamintea la cei care merg sa doneze sa declare pentru cine.

Miercuri au fost trimise 10 pungi sange la spitalul Timisoara dar nu este suficient. Ganditi-va ca putem fi noi sau cei dragi, noua in locul acestui om. CE AM FACE OARE? Vă astept vineri 5.07.2013 la Centrul de recoltare Resita! Să întindem mâna şi să fim oameni, mai presus de orice.
Mereu am promovat si ajutat pe cei la nevoie, cred ca fiecare dintre noi o vom face la rândul nostru- mai ales ne gandim ca oricare dintre noi putem fi in locul acestui om.
Va iubesc si vă respect mai mult decat pot exprima in cuvinte si va astept dimineaţă la centrul de Recoltare Resita .
Putem, dar mai trebuie sa si vrem!
Lili Gherle- iniţiatoarea campaniei la nivel naţional ,,Un strop de sânge pentru un copil”

Comentarii

comentarii