Resitenii – parte componentă a Nocturnei Bibliotecilor din România

Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș–Severin organizează vineri, 25 septembrie 2015, între orele 18:00 – 24:00, o serie de manifestări cultural – artistice în cadrul „Nocturnei Bibliotecilor”, campanie națională derulată sub egida Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

Programul se va desfășura în secțiile Bibliotecii Județene situate în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor ,,Corneliu Diaconovici” Reșița (etajul 2) și va cuprinde : lansări de carte, mini – concerte, expoziții de carte și de fotografie, recitaluri de poezie, ateliere creative, boardgames (jocuri de societate) și un concurs pentru tinerii cinefili.

Pe tot parcursul Nocturnei se pot împrumuta și returna cărți, se poate accesa internetul, se primesc donații de carte și se oferă cărți în dar. Scopul acestui eveniment îl constituie promovarea cărții, a lecturii publice și a bibliotecii ca centru de informare, socializare și petrecere a timpului liber, pentru toate categoriile de vârstă. Accesul publicului la manifestările organizate în cadrul „Nocturnei Bibliotecilor” este gratuit.
btv.ro

Comentarii

comentarii