Revolutionarii au protestat in Centrul Civic al Resitei VIDEO

Protest în Centrul civic al municipiului de pe Bârzava. Membrii asociaților de revoluționari din Reșița s-au reunit în fața Instituției Prefectului pentru a-și arăta nemulțumirea față de procurorul general al României Augustin Lazăr și față de șeful statului Klaus Iohanis.

Revoluționarii cărășeni au ieșit din nou în stradă, cei drept într-un număr mai mic, însă au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra justiției. Revoluționarii consideră trimiterea către instanță a Dosarului Revoluției este tardivă și nu va avea efect. Aceștia nu mai caută vinovați individuali, și doresc să se aplice punctul 8 al proclamației de la Timișoara

Unii dintre protestatari nu au ezitat să ceară demisia procurorului general al României, Augustin Lazăr, dar și a de șefului statului Klaus Iohanis.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat luni că dosarul Revoluției din 1989 a fost finalizat, iar rechizitoriul a fost trimis instanței. Printre inculpați sunt fostul președinte Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu.

Comentarii

comentarii

One thought on “Revolutionarii au protestat in Centrul Civic al Resitei VIDEO

  • 11 aprilie 2019 la 17:15
    Permalink

    Se vede ca numai asistatii sociali sunt acolo…. sa va fie rusine…..

Comentariile sunt închise.