Revolutionarii au protestat in Centrul Civic al Resitei VIDEO

Protest în Centrul civic al municipiului de pe Bârzava. Membrii asociaților de revoluționari din Reșița s-au reunit în fața Instituției Prefectului pentru a-și arăta nemulțumirea față de procurorul general al României Augustin Lazăr și față de șeful statului Klaus Iohanis.

Revoluționarii cărășeni au ieșit din nou în stradă, cei drept într-un număr mai mic, însă au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra justiției. Revoluționarii consideră trimiterea către instanță a Dosarului Revoluției este tardivă și nu va avea efect. Aceștia nu mai caută vinovați individuali, și doresc să se aplice punctul 8 al proclamației de la Timișoara

Unii dintre protestatari nu au ezitat să ceară demisia procurorului general al României, Augustin Lazăr, dar și a de șefului statului Klaus Iohanis.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat luni că dosarul Revoluției din 1989 a fost finalizat, iar rechizitoriul a fost trimis instanței. Printre inculpați sunt fostul președinte Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „Revolutionarii au protestat in Centrul Civic al Resitei VIDEO

  • 11 aprilie 2019 la 17:15
    Permalink

    Se vede ca numai asistatii sociali sunt acolo…. sa va fie rusine…..

Comentariile sunt închise.